Fehér Bot Napja

2014.10.15.

A LIONS Klubok Magyarországi Szövetsége által szervezett eseményen vettünk részt.

A Fehér Bot Napja alkalmából a LIONS Klubok Magyarországi Szövetsége a Nemzeti Múzeumban, Budapesten szervezett nagyszabású eseményt. A rendezvény első részében különböző érzékenyítő programokban működtek közre klubunk tagjai.


Ingyenes szemszűrés keretében vehettek részt a megjelentek és a nap végén az első alkalommal átadott Wanatka-díj ünnepélyes gáláján képviseltük a miskolci lionokat.


A Szövetség Wanatka Gabriella örökségnek a hozományából 2014-ben Gabriella életpályája és emberszerete előtt tisztelegve alapította meg a díjat.
Egykori Lions társunk és barátunk emlékének megőrzése és a mozgalmunk keretében végzett munkája elismerése mellett a díj elsődleges célja, hogy Gabriella példaértékű munkásságát a fiatal újságírói generáció is megismerhesse.

A Wanatka Gabriella Média Díj első nyertesét 16 beérkezett pályázat elbírálása után választotta ki a bíráló bizottság. Az idei, első díjat a Kossuth Rádió A Hely című műsorában elhangzott Pécs-Normandia Lions Klub című riportjáért Farkas Erika és Schweier Rita kapta.

A díj nyertesei

vissza