Rólunk írták

Demjén koncert jótékony oroszlánokkal

2012.06.29.

Stílszerűen a Jöjj vissza vándor dallamaira lépett színpadra Demjén Ferenc és kísérő zenekara csütörtök este a Miskolci Nemzeti Színház nyári színházában. A német-olasz focimeccs ellenére teljes teltház köszöntötte a Kossuth-díjas zenészt.

tovább

Demjénnel jótékonykodnak az oroszlánok

2012.06.06. Demjénnel jótékonykodnak az oroszlánok

A Kossuth-díj átvétele óta első alkalommal lép fel Miskolcon Demjén Ferenc rock énekes, aki június 28-án a Miskolci Nemzeti Színház nyári színházában lép fel nagyzenekari kísérettel. A koncertet az Első Miskolci Lions Club és a Lady Lions Club közösen szervezi, a tiszta bevételt pedig jótékony célra fordítják.

tovább

Digitális nagyítótól a tapintható óráig

2012.06.06. Digitális nagyítótól a tapintható óráig

Demjén Ferenc, Kossuth díjas énekes főszereplésével jótékonysági koncertet rendez Miskolcon a Lady Lions Miskolc, illetve az Első Miskolci Lions club június 28-án, 20 órakor a Miskolci Nemzeti Színház Nyári színházában.

tovább

A kutyáknak segítettek az „oroszlánok”

2012.04.28. A kutyáknak segítettek az „oroszlánok”

A vakvezető kutyák világnapján, pénteken negyed millió forint pénzadománnyal érkezett az Első Miskolci Lions Club az Észak- Magyarországi Regionális Látássérült-rehabilitációs Központba, hogy támogassa a vakvezető kutyák kiképzését. A nemzetközi karitatív szervezet miskolci képviselőit szívesen fogadták, hiszen több alkalommal is jártak már náluk.

tovább

Lions a képzőművészetért

2012.03.06. Lions a képzőművészetért

Második alkalommal rendezett képzőművészeti tárlatot az Első Miskolci Lions Club, Lady Lions Club Miskolc a Művészetek Házában. A rendezvény - a klubtól megszokottan - ezúttal is jótékony célokat szolgál.

tovább

A művészet erejével segítenek

2012.03.05.

Miskolcra érkezett a Lions Klubok Magyarországi Szövetségének jótékonysági tárlata.

tovább

Váratlan segítség a Lions-tól

2012.03.02.

Az Első Miskolci Lions Klub évek óta hallat magáról, hogy különböző adományokkal támogat rászorultakat – idézi fel Hajnal József, a klub soros elnöke.

tovább

Fiatal kutatókat díjaztak

2011.11.29. Fiatal kutatókat díjaztak

Fiatal kutatókat díjaztak hétfőn a Rotary Club és az Első Miskolci Lions Club közös, tudományos pályázatának eredményhirdetésén. A Rajtunk múlik a holnap című pályázatra olyan tanulmányokat vártak amelyek napjaink aktuális problémáira megvalósítható megoldást kínálnak.

tovább

Szűrés, ajándékképp a Lionstól

2011.11.10. Szűrés, ajándékképp a Lionstól

Harmadik alkalommal tartanak szűrést a vakok és gyengénlátók, valamint az őket elkísérő családtagok részére az Első Miskolci Lions Klub szervezésével, a városi kórház, valamint a Térségi Szűrő és Diagnosztikai Központ közreműködésével, ismertette sajtótájékoztató keretében a Lions soros elnöke, Hajnal József kedden.

tovább